Wie zijn we

Catriona Campbell

catriona@fysiotherapiewelkom.nl (ma 8.15 – 16.00 | wo 8.15 – 12.30 | do 8.15 – 16.00 | vr 8.15 – 15.00)

 • Mijn interesse ligt in het activeren van mensen, het begeleiden van mensen zodat zij zelfstandig op een verantwoordelijke manier omgaan met klachten. Ik kijk graag naar de mens in zijn omgeving om tot een duurzame oplossing te komen. Ontspanning is daarin net zo belangrijk als actie!

  Ik heb me verdiept in de McKenzie therapie, speciaal gericht op nek en rugklachten. Verder ben ik een ervaren hardloopster en door analyse van de hardlooptechniek aangevuld waar nodig met Medical taping ben ik nu in staat een scala aan blessures te behandelen. Ook ben ik oncologische revalidatietrainer; het activeren, begeleiden en meedenken aan hoe oncologie patiënten weer hun leven kan oppakken is ontzettend boeiend.

  Ik pas veel van de Otago Valpreventietraining toe in mijn behandeltrajecten met ouderen. Zodoende wordt het risico op het vallen verminderd en herstel bespoedigd.

  In mijn vrije tijd sport en lees ik graag. In het weekend ben ik vaak langs de lijn te vinden kijkend naar een van mijn drie voetballende tieners.

  BIG-nr: 69921840504

 • My interest is in coaching and treating clients with a focus on recovery and prevention. I look wider than the injury itself to include the environment in which clients operate in order to work on long term solutions. Relaxation is as important as action!

  I have specialised in McKenzie therapy for treating neck and back complaints. Being an experienced runner I have also specialised in analysing running technique and, where required, applying Medical taping concepts to help treat and prevent injuries. As a certified oncology rehabilitation trainer I help cancer patients during and post treatment to improve their quality of life.

  When working with older patients I use many aspects of the Otago Fall Prevention programme to help reduce the risk of falling.

  In my free time I enjoy sport and reading. During the weekend I am usually found at the side of a football field with my husband watching one of my three teenagers playing.

Meike Berns

meike@fysiotherapiewelkom.nl (ma 9.45 – 15.30 | di 9.45 – 19.15 | do 9.45 – 13.00 | vr 9.45 – 18.00)

 • Sinds 1995 ben ik fysiotherapeut en in de loop der jaren heb ik vele bij- en nascholingen gevolgd om me steeds verder te verdiepen in het vak. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het boeiend vind om mensen te begeleiden bij de psychische en emotionele aspecten van hun lichamelijke klachten en in 2009 heb ik de specialisatie als psychosomatisch fysiotherapeut afgerond.

  Dit sluit goed aan bij de oncologische zorg en vervolgens heb ik de specialisaties oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie gedaan. Hierin begeleid ik mensen rondom de ziekte kanker om fysiek en mentaal fit te worden of te blijven, in samenwerking met andere zorgprofessionals.

 • Ik heb een drijfveer om me steeds te blijven verbreden en verdiepen en ik leer ook weer van ieder mens die ik ontmoet. Ik doe het met veel passie en plezier. Hierin is het van belang dat ik ook goed zorg voor mijzelf, daarom stap ik graag op de racefiets om de natuur rondom Amsterdam te verkennen. Mijn vakantie besteed ik met mijn gezin het liefst in de bergen; wandelend, klimmend en dalend in de natuur.

  BIG-nr: 59045153004

Dolinda Erkens

dolinda@fysiotherapiewelkom.nl (di 9.45 – 19.15 | wo 12.45 – 19.45 | za 9.45 – 13.45)

 • Volgens mij herstellen mensen het best in een open atmosfeer die uitnodigt voor ontwikkeling, groei en leven. Met die visie en een holistische kijk op de mens hebben we onze praktijk opgericht. Dan kun je van klacht naar kracht komen.

  Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Zoals Marsman manuele therapie, Mulligan therapie, Anatomy trains, Mobilizing Awareness en begeleiding bij klachten rond de zwangerschap (pre/postpartum).

  Zo heb ik kennis over bindweefsel (fascia), waarmee volgens de nieuwste ontwikkelingen zorg wordt geboden.

 • Verder ben ik cranio-sacraal therapeut; dit is therapie om tot diepe ontspanning te komen en vanuit deze ontspanning het zelfhelend vermogen van de mens aan te spreken. Maar ik interesseer me ook voor voeding en het effect hiervan op het lichaam.

  Na het afronden van mijn studie Fysiotherapie bracht de liefde mij naar Kroatië. Hier hebben we samen met onze drie dochters vele jaren gewoond. In ben vrije tijd tuinier ik graag en ik hou van de natuur. In het bijzonder de bijen: samen met mijn man houd ik bijen en slinger ik honing voor mijn familie en vrienden.

  BIG-nr: 09033566204