Wie zijn we

Catriona Campbell

catriona@fysiotherapiewelkom.nl (ma 8.00 – 16.00 | wo 8.00 – 12.30 | do 8.00 – 16.00 | vr 8.00 – 16.00)

 • Twintig jaar geleden ben ik verhuisd vanuit Schotland naar Nederland. In 2016 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Fysiotherapie is mijn tweede carrière. Hiervoor heb ik voor internationale bedrijven gewerkt in verschillende functies.

  Mijn interesse ligt in het activeren van mensen, het begeleiden van mensen zodat zij zelfstandig op een verantwoordelijke manier omgaan met klachten. Ik kijk graag naar de mens in zijn omgeving om tot een duurzame oplossing te komen.

  Ontspanning is net zo belangrijk als actie! Ik ben me aan het verdiepen in de McKenzie therapie. Zelf ben ik ervaren hardloopster en ik heb mij verdiept in de preventie en behandeling van blessures bij hardlopers door analyse van de hardlooptechniek. Aangevuld met Medical taping ben ik nu in staat een scala aan sportblessures te behandelen. Verder ben ik ook gaan leren over de oncologie. Zodoende ben ik oncologische revalidatie trainer geworden.

  In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, koken en lezen, en sta ik langs de lijn van het voetbalveld. Ook ben ik graag thuis bij mijn man en drie kinderen.

 • Twenty years ago I moved from the UK to the Netherlands. After a varied career in primarily financial roles I decided to make a change. In 2016 I graduated as a Dutch physiotherapist.

  My interest is in coaching and treating clients with a focus on recovery and prevention. I look wider than the injury itself to include the environment in which clients operate in order to work on long term solutions.

  I work with McKenzie therapy as a basis for treating complaints. Being an experienced runner I have specialised in analysing running technique to help treat runners and also to prevent injuries. Together with Medical taping, where required, I am able to treat a variety of sport related injuries also.

  In my free time I enjoy running, cooking and reading. In the weekend I am usually found at the side of the football field with my husband watching one of my three children playing.

Meike Berns

meike@fysiotherapiewelkom.nl (ma 9.00 – 15.30 | di 9.00 – 20.00 | vr 9.30 – 17.30 | za 10.00 – 13.00)

 • Sinds 1995 ben ik fysiotherapeut en in de loop der jaren heb ik vele bij- en nascholingen gevolgd om me steeds verder te verdiepen in het vak. Hierdoor kwam ik erachter dat ik het boeiend vind om mensen te begeleiden bij de psychische en emotionele aspecten van hun lichamelijke klachten en in 2009 heb ik de specialisatie als psychosomatisch fysiotherapeut afgerond. Dit werk doe ik met veel plezier tot op heden. Ik heb een drijfveer om me steeds te blijven verbreden en verdiepen in kennis en in aansluiting op de psychosomatische fysiotherapie.

 • Onlangs heb ik de specialistische opleiding tot oedeemtherapie afgerond. In 2016 ben ik begonnen met de masteropleiding oncologiefysiotherapie.

  In mijn vrije tijd doe ik (naast studeren) aan yoga, klimmen en wielrennen of schaatsen, afhankelijk van het seizoen. Verder ben ik een liefhebber van film, boeken en knutselen met mijn dochter. Mijn vakantie besteed ik met mijn gezin het liefst in de bergen; wandelend, klimmend en dalend in de natuur.

Dolinda Erkens

dolinda@fysiotherapiewelkom.nl (di 11.00 – 20.00 | wo 13.00 – 20.00 | vr 9.30 – 16.00 | za 10.00 – 13.00)

 • Na het afronden van mijn studie Fysiotherapie bracht de liefde mij naar Kroatië. Hier hebben we samen met onze drie dochters vele jaren gewoond en heb ik de natuur extra leren waarderen. In het bijzonder de bijen, samen met mijn man houd ik bijen en slinger ik honing voor mijn familie en vrienden. Terug in Nederland heb ik diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan met werkgerelateerde klachten, kinderen met orthopedische klachten, sportletsels en begeleiding bij klachten rond de zwangerschap (pre/postpartum).
 • Volgens mij herstellen mensen het best in een open atmosfeer die uitnodigt voor ontwikkeling, groei en leven. Met die visie en een holistische kijk op de mens hebben we de praktijk voor fysiotherapie op Amsterdam IJburg opgericht.

  Zo heb ik kennis over bindweefsel (fascia), waarmee volgens de nieuwste ontwikkelingen zorg wordt geboden. Maar ik interesseer me ook voor voeding en het effect hiervan op het lichaam.