Wie zijn we

Catriona Campbell

catriona@fysiotherapiewelkom.nl (ma 8.15 – 16.00 | di 8.00 – 14.00 | do 8.15 – 16.00 | vr 8.15 – 15.00)

 • Mijn interesse ligt in het activeren van mensen, het begeleiden van mensen zodat zij zelfstandig op een verantwoordelijke manier omgaan met klachten. Ik kijk graag naar de mens in zijn omgeving om tot een duurzame oplossing te komen. Ontspanning is daarin net zo belangrijk als actie!

  Ik heb me verdiept in de McKenzie therapie, speciaal gericht op nek en rugklachten. Verder ben ik een ervaren hardloopster en door analyse van de hardlooptechniek aangevuld waar nodig met Medical taping ben ik nu in staat een scala aan blessures te behandelen. Ook ben ik oncologische revalidatietrainer; het activeren, begeleiden en meedenken aan hoe oncologie patiënten weer hun leven kan oppakken is ontzettend boeiend.

  Ik pas veel van de Otago Valpreventietraining toe in mijn behandeltrajecten met ouderen. Zodoende wordt het risico op het vallen verminderd en herstel bespoedigd.

  In mijn vrije tijd sport en lees ik graag. In het weekend ben ik vaak langs de lijn te vinden kijkend naar een van mijn drie voetballende tieners.

  BIG-nr: 69921840504

 • My interest is in coaching and treating clients with a focus on recovery and prevention. I look wider than the injury itself to include the environment in which clients operate in order to work on long term solutions. Relaxation is as important as action!

  I have specialised in McKenzie therapy for treating neck and back complaints. Being an experienced runner I have also specialised in analysing running technique and, where required, applying Medical taping concepts to help treat and prevent injuries. As a certified oncology rehabilitation trainer I help cancer patients during and post treatment to improve their quality of life.

  When working with older patients I use many aspects of the Otago Fall Prevention programme to help reduce the risk of falling.

  In my free time I enjoy sport and reading. During the weekend I am usually found at the side of a football field with my husband watching one of my three teenagers playing.

Dolinda Erkens

dolinda@fysiotherapiewelkom.nl (di 9.45 – 19.15 | wo 12.45 – 19.45 | za 9.45 – 13.45)

 • Volgens mij herstellen mensen het best in een open atmosfeer die uitnodigt voor ontwikkeling, groei en leven. Met die visie en een holistische kijk op de mens hebben we onze praktijk opgericht. Dan kun je van klacht naar kracht komen.

  Ik heb diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Zoals Marsman manuele therapie, Mulligan therapie, Anatomy trains, Mobilizing Awareness en begeleiding bij klachten rond de zwangerschap (pre/postpartum).

  Zo heb ik kennis over bindweefsel (fascia), waarmee volgens de nieuwste ontwikkelingen zorg wordt geboden.

 • Verder ben ik cranio-sacraal therapeut; dit is therapie om tot diepe ontspanning te komen en vanuit deze ontspanning het zelfhelend vermogen van de mens aan te spreken. Maar ik interesseer me ook voor voeding en het effect hiervan op het lichaam.

  Na het afronden van mijn studie Fysiotherapie bracht de liefde mij naar Kroatië. Hier hebben we samen met onze drie dochters vele jaren gewoond. In ben vrije tijd tuinier ik graag en ik hou van de natuur. In het bijzonder de bijen: samen met mijn man houd ik bijen en slinger ik honing voor mijn familie en vrienden.

  BIG-nr: 09033566204

Irma Holtkamp

irma@fysiotherapiewelkom.nl (ma 9.00 – 16.00 | di 9.00 – 18.00 | do 9.00 – 16.00)

 • Het is belangrijk inzicht te hebben in de werking van je eigen lichaam om daarmee je gezondheid te herstellen en te behouden. Ik geef graag zorg aan de ‘gehele’ persoon niet alleen ‘de klacht’. Het is belangrijk de onderliggende factoren te duiden zodat deze samen aangepakt kunnen worden.

  Met het behandelen ga ik uit van de principes van de ‘nieuwe’ anatomie met ‘fascie’ als belangrijkste onderdeel van onze lichaamsmechaniek. Tevens schenk ik veel aandacht aan de werkplek en werkomgeving.

  Naast mijn opleiding als algemeen fysiotherapeut heb ik verschillende cursussen gevolgd. De opgedane inzichten en vaardigheden hebben me uiteindelijk geleid naar de Orthopedische revalidatie en daaruit voortkomend het worden van 4XT therapeut.

 • In de 4XT methode staat de fascie centraal. Fascie is het centrale bindweefsel dat alle botstukken, gewrichten, spieren en organen omringt en alles met elkaar verbindt en beïnvloed.

  De 4XT methode volgt een beslisboom er wordt per patiënt gekeken naar welke locatie, welke richting en intensiteit het meest effectief is, dus direct positief effect heeft op de klacht.

  In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond. Vaak zijn we in het weekend als gezin op pad met de camper. We combineren dit met het vergezellen van onze zoon tijdens zijn sportactiviteiten welke door heel Nederland plaatsvinden.